"Драконите" приемат пловдивските "канари" в контрола в Русе

09:35, 26 мар 16 / Спорт 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ФК „Дунав“ ще оползотвори паузата в първенството заради мачовете на националните отбори през тази седмица с поредна престижна проверка.

След контролите срещу сребърния медалист от последния сезон в „А“ група „Берое“ и носителя на Купата на България „Черно море“ през лятото и зимата, „драконите“ премерят сили с поредния отбор от футболния елит.

Те посрещат „Ботев“ Пловдив в приятелска среща на Градския стадион в Русе днес, 26 март, от 15 ч.

Старши треньорът на лидера в „Б“ група и основен фаворит за промоция в елита Веселин Великов ще може да разчита на почти всички свои възпитаници за проверката. Отсъства единствено младежкият национал Юлиан Ненов.

Пловдивските „канари“ вече са в Русе с група от 19 футболисти, сред които не са единствено националите Милен Гамаков, Радослав Терзиев, Кристиян Димитров и Радослав Апостолов. В състава на петия във временното класиране на „А“ група ще бъдат Тодор Неделев, Йордан Христов, Даниел Златков, Орлин Старокин, Лъчезар Балтанов, Грегъри Нелсън и др.

От русенския клуб са категорични, че това е идеална възможност и за „сверяване на часовника“ преди важния мач от 22-ия кръг на „Б“ група срещу „Локомотив“ Горна Оряховица на 2 април от 17 ч. Предварителната продажба на билети за двубоя на Градския стадион в Русе стартира още през тази седмица. До 17 ч. на 1 април те могат да бъдат намерени с цена 4 лв. в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и на "Плиска" 94. След 15:30 ч. на 2 април пропуските ще са достъпни на касите на Градския стадион, но с цена 5 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама