Има задържан за двойното убийство в Ботевград

11:31, 26 мар 16 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Полицията е задържала мъж във връзка със снощното убийство на братята Цветан и Марко Петрови в Ботевград, съобщиха от МВР. Съпричастността на арестувания към престъплението се изяснява.

Сигналът за убийството е получен в 20.10 часа. Веднага на място са пристигнали полицейски и медицински екипи. Районът е отцепен, а самоличността да починалите в била установена. Извършен е оглед на място, на който е присъствал и окръжният прокурор. Двамата братя са криминално проявени и осъждани, подчертават от МВР.

Разследването се провежда под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

След убийството в Ботевград пристигнаха екипи и на жандармерията заради сигнал за възникнало напрежение в ромската махала. Повече от 100 служители на реда пазят центъра на града и махалата.

Полицията работи по няколко версии за снощното убийство на братята Цветан и Марко Петрови в Ботевград. Според едната, неизвестни нападатели са издебнали двамата братя в центъра на Ботевград и са ги застреляли. Другата хипотеза, по която работи МВР, е за възникнал скандал между двамата мъже. Разпитват се и хора, които са били в района на стрелбата, както и познати, и роднини на убитите, съобщиха от МВР пред БНР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама