Преизбраха Антон Коджабашев за областен председател на ПП АБВ в Бургас

15:53, 26 мар 16 / Политика 25 859 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Антон Коджабашев бе преизбран за областен председател на ПП АБВ в Бургас. Това стана ясно днес на провелия се брифинг на партията в морския град. Официален гост беше националният лидер на АБВ Георги Първанов. Малко преди брифинга се състоя отчетно-изборна конференция, на която се гласува новото ръководство на ПП АБВ – Бургас.

Антон Коджабашев е трикратен световен и трикратен европейски шампион по вдигане на тежести. Той бе избран на изминалите избори за общински съветник в местния парламент от Коалиция "АБВ за Бургас". Коджабашев също така е и зам.-председател на Комисията за младежта и спорта.  

За зам.-председатели на местната структура на АБВ бяха избрани Александър Стефанов и Драгомир Попов.

„На конференцията, която проведохме преди малко, се поставиха различни задачи за вдигане и разширяване на влиянието на партията в Бургаска област, нейната монолитност. Също така се разисква и новото предизвикателство, което е пред АБВ, а това са президентските избори“, заяви Драгомир Попов.

На провелия се форум присъстваха членове от всички общини от Бургаска област.

Припомняме, че на 13 март пък се проведе конференция, на която се избра общински председател на АБВ-Бургас. Такъв стана адв. Георги Сталев. От 2000 г. той работи като адвокат в сферата основно на наказателното право. Преди това 10 години е бил зам.-директор на затвора в Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама