Цветан Цветанов: ГЕРБ може би не допусна доразграбването на Пловдив през последните години

21:12, 26 мар 16 / Политика 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ е може би партията, която не допусна през последните 7-8 години Пловдив да продължи да се разграбва по начина, по който се правеше през предишните периоди, съобщи тази вечер зам.- председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриване на традиционния пролетен бал в Пловдив.

Той кометира пред журналисти стабилността на партията, предстоящите президентски избори и развитието на Пловдив.

"Приветствам добрия диалог между областния ръководител Розалин Петков и кмета на Пловдив, който е и ръководител на пловдивската организация на ГЕРБ, защото развитието на града минава през развитието на областта. Изборите в Пловдив бяха трудни, защото имаше странни коалиции от многообразие на лица и формации, които не защитаваха свои идеи, а се обединяваха срещу нас", заяви Цветанов.

Той допълни, че въпреки трудностите и всичко, което са преживели кандидатите за общински съветници и кметове, ще продължават да бъдат тези, които хората са избрали.

Относно  казуса с Реформаторския блок Цветанов заяви, че всяка една партия трябва да има своята идентичност и поведение, което да е съвместимо с коалиционните ангажименти и със споразумението, което е подписала. Когато някой иска да бъде опозиция, той трябва да бъде истинска опозиция. Той допълни, че "на фона на проблемите, които са пред държавата, това не е нещо, за което искаме да продължаваме да говорим. Трябва да решаваме важните национални проблеми и да се подготвяме за новите предизвикателства като бежанската вълна и как да разширяваме влиянието си в местната власт."

Цветан Цветан заяви категорично, че ГЕРБ не оттегля подкрепата си от президента Плевнелиев, а заявява принципните си позиции, че за кандидат-президенстска двойка има достатъчно подходящи кандидати, които могат да бъдат представени на българските избиратели.

На официалната церемония на Пролетния бал над 300 души бяха приети в редиците на ГЕРБ в Пловдив и областта, което Цветанов определи като движение в правилна посока и устойчивост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама