Община Исперих търси проектант за изработване на технически инвестиционни проекти

07:11, 29 мар 16 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Местната администрация стартира открита процедура по ЗОП за „Изработване на технически инвестиционни проекти за обекти на територията на община Исперих”. Прогнозната стойност на проектирането е 677 960 лева без ДДС.

Обществената поръчка обхваща 12 обекта: Рехабилитация на улична мрежа в Исперих, включващ 12 подобекта; Реконструкция на съществуващи тротоари и съоръжения по ул. „Ахинора” в гр. Исперих; Основен ремонт и енергоефективна рехабилитация на административните сгради на общинската администрация в гр. Исперих; Рехабилитация и ремонт на централна градска част – Исперих; Рехабилитация на площада с паметника на „Хан Аспарух”; Изграждане и възстановяване на зони за обществен отдих в населените места на община Исперих“ – Свещари, Тодорово, Китанчево, Йонково,  Голям Поровец, Лудогорци, Подайва, Вазово, Белинци, Лъвино; Изграждане и възстановяване на зони за обществен отдих в гр. Исперих”, включващ три подобекта; Рехабилитация на детски площадки и съоръжения за игра в детски градини в община Исперих” - в ОДЗ „Първи юни”, ЦДГ „Слънце”, ЦДГ „Мечо Пух”, ЦДГ „Щастливо детство”; Реконструкция и преустройство на общежитие в комплекс за предоставяне на социални услуги за възрастни хора и хора с увреждания в гр. Исперих; Изграждане, обзавеждане и оборудване на спортен комплекс в гр. Исперих; Изграждане, обзавеждане и оборудване на Туристически информационен център в гр. Исперих; Ремонт и оборудване на център за предоставяне на културни услуги - читалище „Съзнание - 1891” гр. Исперих.

Обществената поръчка е във връзка с предстоящо кандидатстване на община Исперих по Европейски програми за програмен периода 2014 – 2020 г. и други източници на финансиране. Тя ще се финансира със собствени бюджетни средства на община Исперих и целеви средства, предоставени от републиканския бюджет за 2016 г., (за авансово плащане) както и средства, предоставени от бюджета на програми, финансирани от ЕС или друго финансиране.

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е до 26 април, а отварянето на офертите е на 27 април.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама