Община Плевен предприема специални мерки срещу джигитите в Кайлъка

07:30, 29 мар 16 / Политика 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специални мерки за ограничаване своеволията на безрасъдните шофьори в района на парк „Кайлъка“ ще бъдат взети в най-скоро време. Това сподели на среща с журналисти кметът Георг Спартански.

Той разказа, че при свои разходки в едно от вълшебните места на Плевен, е забелязал мнозина да карат като бесни в участъка от хотел „Кайлъка“ до гъбарника. Особено, след като дупките по асфалта там бяха запълнени.

„След като бяха оправени дупките по асфалта по пътя към язовирите, и особено пред гъбарниците, там сега си стана една писта за изпробване мощността на двигателите. Мотори и коли летят с бясна скорост, форсират се двигатели. Не искам да се увеличи количеството на паметниците, свързани с лобни места на момчета и момичета. Страшно и опасно е. Колоездачите се свиват в храстите, а пешеходците вървят в индианска нишка. Ако един си изпусне волана за секунда и ще стане чудо“, каза градоначалникът.

Георг Спартански бе категоричен, че на опасната отсечка трябва да се поставят ограничители на скоростта, популярни сред населението като „легнали полицаи“. Така ще бъде озаптено фриволното поведение на любителите на високите скорости.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама