Валя Балканска ще представи в Пловдив първия албум на Антония Маркова

09:47, 29 мар 16 / Култура 25 620 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Валя Балканска ще представи пред пловдивска публика Антония Маркова и ще я подкрепи в специалния момент на промоцията на първия й албум. Двете ще изненадат гостите с общо изпълнение на сцената под съпровода на гайдаря Петър Янев, съобщиха организаторите.

Входът на събитието е свободен, а началният час на е 19.30 ч. на 31-ви март в Центъра за сценични изкуства "Stage 51".

Антония Маркова е утвърдена поп изпълнителка със запомнящи се участия в телевизионните музикални формати "Мюзик айдъл" и "Гласът на България". Антония печели 8 GRAND PRIX само в рамките на последната година, което неоспоримо доказва огромния й талант и страст към музиката. През годините е участвала в редица престижни музикални събития като френския фестивал "Златен ключ" през 2003 г., "Бургас и морето", фестивала "София пее". Световно признание певицата получава на музикалния конкурс AVON VOICES, където достига полуфиналите сред 9000 изпълнители от цял свят.

Сингълът "Как ще те обичам", който е дал име на албума на младата изпълнителка, е по музика и аранжимент на композитора Димитър Гетов. В самото CD са включени общо 16 авторски парчета на български и английски език, написани специално за Антония, от едни от най-добрите композитори и текстописци в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама