Задържаха мъж от Силистра, карал без книжка, обиждал и заплашвал полицаи в Мартен

11:45, 29 мар 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаите от участъка в Мартен, при Второ РУ са установили мъж да кара за пореден път без книжка, когато е бил спрян той е извършил и хулигански действия срещу служителите на реда, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

На 28 март, около 11:40 часа, в хода на провеждана специализирана полицейска операция за противодействие на битовата пръстъпност, служители от участъка на полицията в Мартен са забелязали на ул. Александровска в града срещу тях да се движи лек автомобил  "Мерцедес" със силистренска регистрация.

Когато водачът на колата видял полицаите, той  рязко спрял автомобила, излязъл от него и тръгнал в противоположната посока, но е настигнат от служителите. Те му се представили и му разпоредили, да представи документ за самоличност. Мъжът заявил, че няма такъв и извадил служебна бележка, издадена от затвора в Белене, със снимка, три имена и ЕГН.

Установено е, че това е лицето М.Т. на 27 г. от Силистра. При направена допълнителна справка се установява още, че мъжът  управлява лекия автомобил в едногодишен срок от наказването му по административен ред. На място е повикан и екип на сектор Пътна полиция.

Тогава  М.Т. започнал да обижда  и да заплашва сужителите на Второ РУ, като направил опит да напусне мястото на инцидента. Мъжът е задържан, но продължил да буйства, дори започнал да се блъска в облегалките на седалките на полицейския автомобил.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР- Русе срещу М.Т.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама