Джамбазки пише двойка с пет релси на Бъчварова за битовата престъпност

13:26, 29 мар 16 / Политика 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Моята лична оценка за работата на министър Бъчварова по проблема битова престъпност е 2 с пет релси, за да може да си прави завойчета по тях:. Това заяви по време на пресконференция в Благоевград евродепутатът Ангел Джамбазки. 

По думите му очевидно тя няма капацитет по темата, не разбира темата и не може да организира нещата в повереното й ведомство, за да може да се сложи край на това нещо.

"Това, което трябва да се направи е много елементарно, повтаряно от ВМРО от много, много години. Полицейско присъствие във всяко едно населено място. Установяване, задържане, респектиране на криминалния контингент", обясни Джамбазки и допълни, че трябва да се потърси отговорност и от безотговорните съдии и прокурори, които постановяват парични глоби или условни присъди за рецидивистите. 

Той припомни, че убиецът на студентката от Велико Търново, както и тези, които са нападнали възрастна жена в пловдивско село преди няколко дни и нападателят на възрастния мъж от тази сутрин са рецидивисти-представители на малцинствата.

"Системата за сигурност в държавата е на критичното си ниво във всички случаи. От полиция, разузнаване и т.н. По този начин този геноцид не може да продължава, защото населението ще започне да се самоотбранява и никой не може да го обвинява за това. Като няма съдия в съда, ще има съдия - линч", заключи Джамбазки. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама