Осъдиха двама за наркотици и контрабандни цигари

14:46, 29 мар 16 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българин и немец с гръцки произход се признаха за виновни и получиха присъди за държане на  кутии с цигари без бандерол и наркотични вещества

Българин и немец с гръцки произход  се признаха за виновни и получиха присъди за държане на  кутии с цигари без бандерол и наркотични вещества.

Пасхалидис Елефтериус се е признал за виновен и след споразумение с Прокуратурата е приел да изтърпи общо наказание от една година „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим в затворническо общежитие. Наложена му е и „глоба“ в размер на 2500лв.

Роденият в Германия  Елефтериус се е признал  за виновен  в това, че на 22 януари 2016 година в Сливен, държал акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон (цигари на обща стойност 1017лв).

Той се е признал за виновен  и в това, че в гр.Сливен, без надлежно разрешително  държал високорисково наркотично вещество (марихуана).

Станимир Георгиев се е признал за виновен в това, че на горепосочената дата и място, държал акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон (цигари на обща стойност 818лв.) .

Той се е признал за виновен и за това, че на същата дата и място, без надлежно разрешително  държал високорисково наркотично вещество (марихуана)

 На Георгиев е наложено общо наказание от 2 години „лишаване от свобода“, изтърпяването на което е отложено за изпитателен срок от 4 години. Наложена му е и „глоба“ в размер на 5000лв.

Споразумението е одобрено от Окръжен съд-Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама