30 пловдивски фирми учредиха регионална структура на КРИБ

16:52, 29 мар 16 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) откри регионална структура в Пловдив. В нея членуват над 30 местни фирми от различни сектори на икономиката, съобщиха от Община Пловдив.

Откритото в Града под тепетата представителство, е петото в страната след Хасково, Перник, Сливен и Кърджали. За негов председател е избрана Елза Маркова.

Официални гости на събитието бяха кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, кметът на район "Западен" Димитър Колев, зам.-областният управител Владимир Маринов, кметът на община "Родопи" Пламен Спасов и зам.-председателят на КРИБ Иван Бойков.

"Смятам, че можем заедно с КРИБ да защитаваме общи проекти, които да вдигнат нивото на конкурентноспособност в целия регион, надявам се, че ще имаме едни добри контакти и ще решаваме заедно задачите пред нас. Пловдив е наистина едно прекрасно място за бизнес и съм сигурен, че ще има много компании, които ще се включат и ще повярват в общата идея. Така, както ние повярвахме преди години, че когато сме заедно, когато работим с различните общини и не се делим, постигаме добри резултати. Това е моделът, който води до успех, и аз съм сигурен че ще продължим така да работим", заяви пред членовете на КРИБ кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.

Приветствие към присъстващите отправи и кметът на район „Западен” Димитър Колев, който ги увери, че могат да разчитат на подкрепа в работата си с местната власт и им пожела на добър час.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама