Доган събира гости за рожден ден

17:44, 29 мар 16 / Политика 25 677 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почетният председател на ДПС  Ахмед Доган събира тази вечер партийния елит по случай 62-ия си рожден ден, съобщава „Дневник“. Очакванията на депутати и активисти са той да даде знак за бъдещия председател на партията, който предстои да бъде избран от Деветата национална конференция на 24 април в София.

Областните конференции, които избират номинираните кандидати и делегати за конференцията, трябва да приключат до 27 март. Предстоят само форумите на софийската организация и на младежката организация на ДПС. На партито тази вечер очаквано са поканени и новите областни лидери. Няколко организации вече засвидетелстваха желанието си Доган отново да поеме лидерството на партията. Други източници сочат депутатът Мустафа Карадайъ като най-вероятния нов председател на ДПС.

Доган е известен със знаковите си изказвания пред партийния актив точно на такъв тип сбирки. В словото си на новогодишния купон на ДПС в края на 2015 г. той пое курс към смяната на Лютви Местан като председател на ДПС, а до отстраняването му се стигна седмица по-късно - навръх рождения ден на Местан, на 24 декември.

Цял ден в социалните мрежи Доган получава стотици поздравления от поддръжниците си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама