Ангел Джамбазки: Брюксел е столицата на европейските джихадисти

19:27, 29 мар 16 / Политика 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столицата на Европейския съюз Брюксел е столицата на европейските джихадисти. Това заяви на пресконференция в Благоевград евродепутатът Ангел Джамбазки. 

По думите му, там има 500 човека, които са доказани бойци на "Ислямска държава. Вероятно бройката е много по-голяма, допълни той.

Според Джамбазки причината за атентата в белгийската столица е резултат от безотговорната политика на европейските лидери.

"Това е политика на плюшени мечета, политика на либералното лицемерие и празни приказки за интеграция, псевдотолерантност и мултикултурализъм", коментира той и допълни, че трябва да се пазим, а не да водим война във Фейсбук с плюшени мечета и знамена на профилите. 

Евродепутатът е категоричен, че страната ни трябва да възстанови отбранителните способности и разузнавателния капацитет на българската армия и българските служби за сигурност.

"Всички мигранти, които не са майки и деца трябва да се върнат там, от където са дошли. А на тези, които идват тук ясно трябва да им се каже: "Ако искаш да си в Белгия ще правиш като белгийците. Ще се казваш като белгийците, ще се обличаш като тях, ще ядеш белгийски шоколад и ще пиеш белгийска бира. Ако искаш да си в Германия ще ядеш наденички и ще ходиш на Октоберфест"", заключи Ангел Джамбазки. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама