КНСБ събира сигнали за нарушени права на работното място

06:55, 30 мар 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„ВЪЗстани за правата си” – под това мото КНСБ даде старт на национална кампания, с която призовава всеки потърпевш с нарушени трудови, социални и синдикални права да търси справедливост и да сигнализира Конфедерацията. Това съобщиха от Регионалната структура на синдиката.

Инициативата ще продължи до Деня на труда - 1 май. Тя включва широка гама от канали, чрез които хората могат да потърсят синдиката – чрез страницата на КНСБ в социалната мрежа - facebook.com/CITUBulgariaa/?ref=hl/, официалният сайт на Конфедерацията knsb-bg.org/, чрез пресцентъра (02/4010646) , Националния стачен комитет (02/4010457)“, както и чрез регионалната структура на КНСБ в града на тел:0882355189 и адрес: Разград, бул.“България“ №15, ет.3, офис 7 и ет.4, офис 15.

Ако във вашата фирма имате съмнения за забавяне на заплати, неизплащане на възнаграждения за извънреден труд, злоупотреби с работното време, опасни условия на труд и др. нарушения на работодателите спрямо служители, не се колебайте да сигнализирате на посочените адреси и контакти, призовават от КНСБ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама