Арестуваха шофьор, опитал да подкупи полицаи в Карнобат

09:29, 30 мар 16 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор, хванат в издънка, е опитал да подкупи полицаи, за да не го глобят, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Случката се разиграла около 14.40 часа вчера в района на карнобатската улица „Св. св. Кирил и Методий“. Катаджии се опитали да спрат лек автомобил „Опел Вектра“, но виждайки униформените, шофьорът рязко завил в посока улица „Клисура“.

Полицаите успели да спрат автомобила до блок 2 на булевард „Москва“ и констатирали, че водач е 23-годишният В. Г. от ямболското село Бояново, а с него се придвижвала и съпругата му – 23-годишната П. Г. от същото село.

При проверката станало ясно защо шофьорът се опитал да избегне близката среща с катаджиите – той имал акт за административно нарушение с изтекъл срок, който не е презаверен в изискуемия едномесечен срок. Единият от полицаите му съобщил, че ще му бъде съставен акт за извършеното нарушение. Тогава младият мъж отишъл до колата си и връщайки се, поставил на таблото на полицейския автомобил сгънат акт за извършено нарушение, в който била пъхната 20-левова банкнота.

Униформените не приели подкупа и задържали В. Г. за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама