Сериозна подготовка за "Дунав" - "Локо" ГО в Русе

10:34, 30 мар 16 / Спорт 25 492 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сериозна подготовка тече в Русе за дербито на 22-ия кръг на "Б" група. На 2 април от 17 ч. на Градския стадион един срещу друг излизат убедителният лидер в класирането "Дунав" и гостите от "Локомотив" Горна Оряховица, които към момента заемат третото място на 9 точки след "драконите".

Продажбата на билети за двубоя бе подновена още в понеделник, 28 март. Припомняме, че те са достъпни в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94 още от миналата седмица. Цената на пропуските по време на предварителната продажба са 4 лв. След 15:30 ч. на 2 април те могат да бъдат намерени на касите на Градския стадион, но с цена 5 лв.

Междувременно футболистите на "Дунав" подновиха занимания след контролата с елитния "Ботев" Пловдив, спечелена с 1:0. Те тренираха в понеделник вечерта и два пъти през вторник. Старши треньорът Веселин Великов е разучил съперника си и се очаква да наблегне на съответните тактически занимания, с които да постигне задължителна победа срещу него.

"Приятелският мач с "Ботев" бе само част от подготовката ни за оставащите важни срещи до края на първенството. Затова и благодаря на пловдивския клуб, че се отзова на нашата покана. Победата ни дава необходимото самочувствие, че сме на правилния път, но естествено не трябва да ни заблуждава - необходима е още много работа, за да постигнем основната си цел и да задържим първото място до края на първенството", коментира Великов.

Сериозен ентусиазъм "кипи" и в редиците на феновете, които работят сериозно по популяризирането на дербито със специални плакати за футболния мач. Очаква се те да подготвят и хореография за двубоя.

В Русе се очаква и пристигането на запалянковци от Горна Оряховица. Органите на реда вече са предупредени от клуба и създават необходимата организация за избягването на инциденти, каквито бяха допуснати в железничарския град през есента, когато местни "ултраси" атакуваха безпричинно русенски автомобили.

"Ние сме фенове на "Дунав" и това за нас е над всичко. Отиваме на стадиона единствено с мисълта за подкрепа на нашия любим отбор и ще го направим по най-добрия възможен начин", заявиха в отговор на това от официалния клуб на привържениците на "драконите" "Дунав завинаги".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама