Областният кръг на турнира по волейбол стартира в Омуртаг

12:00, 30 мар 16 / Спорт 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният кръг на турнира по волейбол започна днес в Омуртаг. Състезанието е част от “Ученически игри 2015-2016 г.” в област Търговище.

Домакин на волейболната надпревара е училище “Акад. Даки Йорданов” в Омуртаг.

Турнирът днес бе открит от зам.-кмета на община Омуртаг Юнал Османов.

Състезанието се провежда в закритата спортна база на градския стадион. В надпреварата участват тимовете от област Търговище, които са заели първите места на общинските кръгове по волейбол на „Ученически игри 2015-2016“. Първенците от днешния турнир ще спечелят квота за участие в Зоналните турнири.

Сред гостите на турнира са регионалният координатор по волейбол за Североизточна България Александър Александров, директорът на спортно училище „Никола Симов“-Търговище Кольо Калев, директорът на училище „Акад. Даки Йорданов” в Омуртаг Теодора Витова.

“Добре дошли в Омуртаг, родният град на Виктор Йосифов – един от най-добрите волейболисти в националния отбор. Това събитие е изключително престижно за авторитета на града, който смея да твърдя, не без основание е волейболният център на област Търговище. На всички отбори пожелавам успех и нека най-добрите победят“, каза при откриването зам.-кметът Юнал Османов.

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама