Двама пияни шофьори са получили актове в Русе

12:50, 30 мар 16 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две бързи производства са образувани срещу водачи, предизвикали ПТП след употреба на алкохол, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Русе.

На 29 март около 00:35 часа екип на сектор Пътна Полиция е изпратен по сигнал за катастрофа на бул. "Съединение", в района на кръстовището с ул. "Болярска". На място е установено, че лек автомобил "Ланд Ровър" с русенска регистрация и водач Т.Д. на 30 г. е блъснал движещ се пред него "Нисан Примера".

При извършени проверки за алкохол на водачите, 30-годишният мъж е показал положителен резултат. Дрегерът е отчел 2.02 промила. На Т.Д. е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване.

На 28 март, около 18:15 часа екип на сектор Пътна Полиция е изпратен по сигнал за ПТП на паркинг на хотел на ул. "Пирот" в Русе. На място се е установило, че лек автомобил "Фолксваген Пасат" с водач В.Д. на 61 години е блъснал паркиран автомобил. От извършена проверка за алкохол на водача е измерена концентрация 3.41 промила. На В.Д. е съставен акт и също му е издаден талон за кръвна проба. По случаите са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама