Ахмед Доган нямало да се връща начело на ДПС

15:03, 30 мар 16 / Политика 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ахмед Доган няма да се връща като оперативен председател на ДПС. Това е станало ясно на сбирката по случай 62-я му рожден ден късно снощи, съобщава „Дневник“. Според източници на изданието той е обявил пред гостите си, че движението не е в криза и затова няма „да се връща“.

Доган е почетен председател на ДПС, но след скандалите с отстраняването на екслидера Лютви Местан местните организации масово поискаха той да се върне като председател на партията. Националната конференция ще избере нов лидер на 24 април, а сега управляват трима съпредседатели.

"Тази вечер новина няма да има. Няма нужда да записвате. Ще бъда по-активен отпреди, но председател ще бъде друг. Налага се тази формула". Това е заявил още Доган пред своите, цитиран от „Родопи 24“.

"30 години се борих за вашата свобода, сега вие ми я осигурете", казал още той.

На празненството във вторник вечерта за кратко дошъл и депутатът от ДПС Делян Пеевски, който в последната седмица обявява изтегляне от бизнеса.

Термовизьор пък бил подаръкът за рожденика от парламентарната група на ДПС. Депутатите до последно умуваха какво да дарят на лидера си, след като се провалил планът им да внесат орел от чужбина, пише още „Дневник“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама