Организират флашмоб „Твоята стъпка напред“ в Русе

07:01, 06 юни 16 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 6 юни, от 18:00 часа пред Община Русе ще се проведе флашмоб под мотото „Твоята стъпка напред“. Инициативата е част от кампания за набиране на средства за създаване на Център за подкрепа на хора с онкологични заболявания и техните семейства, съобщават организаторите.

Областна администрация Русе е съпричастна към проекта на УМБАЛ– Русе и КОЦ– Русе и основен партньор при реализацията му. Датата не е избрана случайно – 6 юни е Международен ден на победилите рака. Целта на събитието е на този ден да се отбележи силата на духа и позитивното мислене и да се подаде ръка на тези, които водят тежката битка с болестта.

"Бъдете заедно с нас, за да засвидетелстваме съпричастност към засегнатите от коварната болест и техните близки. Облечени в бели или лилави тениски – цветовете на кампанията, да се включим в символично общоградско хоро с танцьорите от клубовете Нашенци, Кукери, Фламинго, Играорци и Чанове, да се обединим и да подкрепим болните да направят своята животоспасяваща стъпка напред", съобщават още организаторите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама