Шуменец отнесе акт за хулиганство, опитал да удари охранител с метален кош

11:50, 06 юни 16 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Акт по Указа за борба с дребното хулиганство е съставен на 27-годишен шуменец, който нарушавал обществения ред и направил опит да удари охранител от частна фирма. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Около 04.50 часа вчера в дежурната част на полицията бил получен сигнал за възникнал скандал пред павилион за цигари между охранители на частна фирма и група младежи.

На място бил пратен полицейски екип, който изяснил, че служителка в търговския обект подала сигнал чрез паник бутон към охранителната фирма. Малко преди това отказала да обслужи младежи, които били във видимо нетрезво състояние. Те извадили техен алкохол, поставили го върху фризер за сладолед пред търговския обект и започнали да пият.

След подадения сигнал в охранителната фирма на място пристигнал екип и единият от младежите направил опит да удари охранител с метален кош за боклук. Държал се агресивно, отправял обиди. Били му поставени белезници, и малко след това като пристигнал и полицейски екип бил предаден на униформените.

Изяснена е самоличността му - С.Б./27г./ от Шумен. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама