20-годишен шофьор блъсна пешеходец и избяга

11:56, 06 юни 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор без книжка, седнал зад волана на Фолксваген “Голф” предизвикал пътен инцидент като загубил управление над автомобила след десен завой, качил се върху тротоар, ударил пешеходец, напуснал и се укрил. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Произшествието станало около 21.30 часа на 5 юни на ул.”Копринков” в село Стоян Михайловски. Пострадалият пешеходец - П.В./64г./ от Шумен, е откаран в МБАЛ, където след преглед са установени фрактури на четири ребра и разкъсване на белия дроб. Настанен е за лечение в болничното заведение с опасност за живота.

Проведени са незабавни действия за разкриване на извършителя. Малко по-късно станало ясно, че това е З.Р./20г./ от село Стоян Михайловски, който няма шофьорска книжка. Автомобилът бил чужда собственост.

На шофьора е взета кръвна проба за анализ. Изяснено било, че по време на инцидента в голфа са били пътували още двама мъже на 24 и 34 години от селото. Установени са и са разпитани. По случая е започнато досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама