Офицер от US армията е новата Мис САЩ (снимки)

13:40, 06 юни 16 / Свят 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Претендентката от окръг Колумбия Дишона Барбър бе избрана за новата Мис САЩ 2016, съобщава АП.

65-ия ежегоден конкурс за най-красива американка се проведе в Лас Вегас, Невада, и беше предаван пряко по телевизионния канал „Фокс“.



Второто място зае 24-годишната жителка на Хавай Челси Хардин,а за трета подгласничка бе обявена Имани Дейвис от Джорджия.

В конкурса участваха победителките в конкурсите за красота в 50-те щата, както и избраницата на зрителите, които са дали своя вот в интернет.

26-годишната Дишона Барбър е офицер от американската армия, както и ИТ анализатор за министерството на търговията.  "Като жена в армията на САЩ, мисля, че ... ние сме точно толкова упорити, колкото и мъжете. Като командир на моя блок, аз съм се посветила на армията и това ми дава сили", каза Дишона Барбър. "Полът не се ограничава в Съединените щати!", каза още тя. Барбър не пропусна да изтъкне, че разбива стереотипи, защото никое момиче досега не е идвало от армията, както и никой военен не е ставал носител на короната на най-красивата американка.

Барбър идва от семейство на военен и често се е местила из страната заради новите назначения на баща си. Тя е възпитаник на Virginia State University и работи за армията от 17-годишна.

Чернокожата красавица ще представи страната в конкурса Мис Вселена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама