Русенският акробатичен рокендрол с Купа, злато и сребро от турнира "Морска звезда"

14:14, 06 юни 16 / Спорт 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С купа "Морска звезда", един златен и един сребърен медал се върнаха състезателите на клуб по акробатичен рокендрол "Рок старс" Русе от турнира, който се проведе във Варна, стана ясно днес.

Десислава Пенева и Александър Нацев спечелиха сърцата на съдийския състав с акробатичния си танц в клас "С". Състезателите на Радина Костадинова, Надежда Иванова и Елеонора Калинова премериха сили с още 4 двойки на финала и заслужено спечелиха първото място.

На турнира за купа "Морска звезда" във Варна дебютира още един състезател на русенския клуб по акробатичен рокендрол. За първи път пред професионалния поглед на съдии Виктория Ангелова се представи с открояващо се изпълнение на финала и стана достоен вицешампион в клас "Соло".

В състезанието, организирано от Българската федерация по акробатичен рокендрол и буги-вуги участваха над 100 деца, юноши и младежи. За първи път у нас се проведе и състезание по буги-вуги. Шампиони в нетрадиционния ретро стил танци станаха Богдан Калчев и Вера Бояджиева от клуб "Рок & Буги" - София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама