Разнообразни летни занимания предлагат в Европа Директно Сливен

07:15, 07 юни 16 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
И това лято информационният център Европа Директно Сливен  отвори вратите си за най-малките граждани и гости на града, за станалата вече традиционна лятна занималня.

Заниманията са предназначени за деца, навършили 7 години, които искат да избягат от градската скука, да научат нови и интересни неща  за Европейския съюз и държавите-членки и да намерят нови приятели.

Занятията вече започнаха и ще продължат до края на м. Август. Те са всеки делничен ден от 10 до 14 ч. и включват - Занимания за повишаване познанията относно Европейския съюз (държави-членки, география, история, институции - игри, викторини, четене на информационни материали според възрастта);             Занимания с учебни помагала;  тихи игри (обучителни карти, Не се сърди човече, пъзели, шах и др./; прожектиране на научно-популярни, анимационни и игрални филми; рисуване, оцветяване, апликиране;  занимания на компютър; други игри по предложение на децата .

Поради изключително големия интерес към лятната занималня в Европа Директно, местата в групата се попълниха още преди края на учебната година. Родители, които не са успели да запишат децата си, могат да се обадят в края на месец юни или началото на юли, когато е възможно да се освободят места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама