Жалби срещу кмет пред депутата Савеклиева

07:42, 07 юни 16 / Политика 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетки жители на община Якоруда се оплакаха в приемната на народния представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева, която се проведе в офиса на партията в планинския град.

Много от посетилите са поставили проблеми, свързани с управлението на горския фонд. Част от неуредиците са свързани със забрана да секат дървесина в имоти, които са възстановени и хората имат документи за собственост.

Сигнали са подадени и срещу работата на Общинската администрация в Якоруда. Като масов проблем е посочена липсата на желание за комуникация на кметския екип и хората.

"В община Яоруда хората се страхуват, особено тези, които не симпатизират на ДПС. Нас не ни допускат до общината и никой не обръща внимание на проблемите ни“, жалват се жители на Якоруда пред народния представител. 

Въпреки наличието на документи за собственост върху земеделски земи, Общината ги е вписала в регистрите като общински  и сега не могат да влязат във владение, разкриват местни жители.

Те са категорични, че кметът Нуредин Кафелов продължава да използва програмите за временна заетост, за да назначава близки до ДПС и да упражнява натиск върху хората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама