Вечните хитове на Б.Т.Р. звучат на Летния театър в Пловдив

08:46, 07 юни 16 / Култура 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-големите хитове от 23-годишната история на Б.Т.Р. ще чуят пловдивчани тази вечер на Летния театър. Концертът започва в 20.30 часа на откритата сцена в подножието на Бунарджика.

В двучасовия концерт с впечатляваща мултимедия ще прозвучат "Елмаз и стъкло", "Хей, момиче" , "Спасение", "Цвете от луната", "Море от любов", "Да погледна в теб", "Хвани живота си в ръце", както и най-новите песни от десетия албум "Защо" - "Забравена нежност", "Защо" и "Несбъдване", "100 надежди", "Златен дъжд" и др.

Емблематичната рок банда в рамките само на шест месеца реализира едномесечно турне с 14 концерта в САЩ, европейско турне с 11 концерта в Австрия, Германия, Швейцария, Белгия, Холандия и Великобритания. Два дни след завръщането си групата стартира и турне в България.

През 2015 г. Б.Т.Р. получиха престижните награди "Група на годината" и "Албум на годината" от Годишните музикални награди на БГ Радио , реализираха уникалната видеопродукция без аналог в България на дуетна балада с Мариана Попова  "Несбъдване".

Музикантите са свирили на една сцена с легендарни звезди и групи, като Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Ronnie James Dio – Heaven and Hell, Nazareth, Motorhead, Europe, Accept, Gamma Ray, Michael Schenker Group, Iron Maiden.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама