Разкриха 36-годишен извършител на палеж в Русе

11:54, 07 юни 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 2 юни в 19:13 часа на тел. 112 е постъпил сигнал за пожар в гаражна клетка, намираща се между ул. Юндола и ул. Котовск в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При пристигането на екипа от РДПБЗН на място се установява, че в средата на гаражната клетка гори имущество (диван, работни гащеризони и препарати за почистване).

Пожарът е бил потушен от пожарникарите. Установено е, че гаражът е собственост на мъж от Русе, а е стопанисван от фирма и е използван като складово помещение. Пострадали при инцидента няма. По данни на огнеборците пожарът е бил причинен умишлено. Случаят е предаден на полицията.

Дежурна оперативна група на МВР е посетила местопроизшествието, извършен е оглед и е започнало разследване по случая за извършено престъпление. В резултат на проведените незабавни оперативно- издирвателни действия по случая, полицаите тогава задържаха мъж по подозрение в съпричастност към случая.

В хода на разследването са събрани данни, че извършител на палежа е русенецът М.Н. на 36 г. Работата по досъдебното производство, заведено по случая, продължава.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама