С празничен концерт ЦДГ „Слънце” в Исперих отбеляза своята 30-годишнина

13:04, 07 юни 16 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С музика, танци и много настроение, децата и екипът на ЦДГ „Слънце” в Исперих отбелязаха 30-годишнината на детското заведение.

Сред официалните гости на тържеството бе и зам. -областният управител Виолета Тодорова, съобщиха от областната администрация.

Тодорова поднесе подаръци на дечицата, като им пожела да бъдат здрави, жизнерадостни и щастливи, за да пораснат със сърца, отворени към красотата на нашия свят, към слънцето, към доброто. Тя поднесе и поздравителен адрес на директорката на детското заведение.

Зам.-областният управител благодари на целия персонал за условията, които са създали за децата, за изключителните грижи, които полагат ежедневно за тях. „На всички Вас, които майчински и неуморно се грижите за децата, от сърце Ви желая да съхраните с делата си надеждата, любовта и мъдростта, с които създавате бъдещите достойни граждани на България! И както Малкият принц подарява на своя приятел една звезда, която може да се смее, така и Вие дарявайте Вашите деца и родители  с радост и обич”, пожела още Тодорова.

Всички гости с възхищение наблюдаваха артистичните изяви на децата, които пяха, рецитираха и танцуваха.

Тодорова благодари на дечицата за прекрасните мигове, изпълнени с много смях, веселие и нестихващи усмивки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама