Петиция в защита на Плевнелиев заради скъсания му портрет

13:50, 07 юни 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петиция, която за минути събра стотици подписи в защита на президента Росен Плевнелиев, заля социаланите мрежи. Поводът за петицията е поведението на един от сценаристите на „Шоуто на Слваи - Филип Станев, който скъса снимка с лика на държавния глава в снощното предаване. Станев нарече Плевнелиев „политически труп“.

"Подписка за сезиране на главния прокурор Сотир Цацаров и СЕМ за безскрупулно подронване на авторитета на българския президент от страна на сценариста Филип Станев и "Шоуто на Слави" чрез късане на снимката на г-н Плевнелиев", е наречена петицията.

"Много е страшно, когато един прост шут се подиграва с държавността! Страшно е, че той е сигурен в безнаказаността си, но никога не е късно да стъпиш накриво - е, Филипов стъпи и сега е редно да си плати за това!

Г-н Плевнелиев е избран с гласовете на 2 милиона човека и не може да допуснем един шут да се гаври с президента ни, както и с нас - хората които сме му гласували доверие!" се казва в петицията.

Днес, 7 юни, Конституционния съд трябва да реши дали да започне дело по трите въпроса от рефрендума на Слави, за които Плевнелиев го сезира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама