bTV се разграничи от сценариста на Слави и скъсания портрет на Плевнелиев

17:20, 07 юни 16 / Политика 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
bTV Media Group разпространи официалната си позиция по повод последния скандал в своя ефир. Снощи в предаването "Шоуто на Слави" един от сценаристите му - Филип Станев, нарече държавния глава „политически труп“, скъса принтирана снимка с лика му, смачка я и я сложи в джоба си. Причината е, че президентът сезира Конституционния съд за част от въпросите, които са включени в референдума, който шоуто инициира.

"Заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев вечерта на 6 юни 2016г. по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция „Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", пише в позицията на частната телевизия.

По-рано днес стана ясно, че Конституционният съд ще се произнесе по въпросите от референдума, а в интернет стартира петиция в защита на държавния глава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама