Международен форум за инвестиции в туризма събира световноизвестни хотелиери в София

08:30, 09 юни 16 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За първи път София става домакин на международен хотелски и туристически инвестиционен форум (Hotel & Tourism Investment Forum). Той ще събере на 9 юни в хотел "Хилтън" в собственици, изпълнителни директори и управители на компании в сферата на инвестициите и туризма, както и финансисти, строителни компании, архитекти и консултанти.

Форумът се организира от Property Xpress – агенция за инвестиционна информация за Югоизточна Европа и Русия, с подкрепата на British Bulgarian Business Association, БАТА, водещи инвеститори, хотелиери, туроператори и ръководители в международни хотелски вериги. Те ще обсъдят състоянието и тенденциите, възможностите и рисковете, добрите практики и предизвикателства пред бизнеса.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени по време на конференцията са ползите от зелените технологии и как те могат значително да редуцират оперативните разходи на хотела, как може да бъде избегнат конфликтът между клиента, който търси лукс при престоя си в хотел от висок клас и глобалната тенденция за устойчиво развитие, кои са перспективните ниши за инвестиции в България, какво означава еко туризъм и как се печели от него, кои международни хотелски вериги оценяват България като пазар с потенциал и др. Ще бъдат посочени също тенденциите и възможностите при различните видове туризъм – СПА, културен, еко, винен и др.

За първи път в България се провежда среща за инвестиции в хотели, специално за която в страната пристигат директори по развитието за Източна Европа на някои от най-реномираните световни вериги, като Marriott International, Hyatt International, Wyndham Hotel Group, InterContinental Hotels Group, Accor Hotels и Best Western.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама