Скандал за паркомясто е поводът за стрелбата срещу Митьо Очите и групата му

08:33, 09 юни 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Скандал за място за паркиране е довел до снощната престрелка, при която беше тежко ранен Димитър Желязков – Митьо Очите, а човек от обкръжението му загина. Това заяви главният секретар на МВР Георги Костов по БНТ.

„Вчера в следобедните часове лице от обкръжението на Желязков, който живее на съпружески начала с неговата дъщеря, е имал скандал с управителя на заведението, където е станал инцидентът, по повод място за паркиране. Бил му е нанесен лек побой, след която е имало комуникация между управителя на заведението и Митьо Очите. Никой от двамата обаче не е съобщил за състоялия се конфликт и полицията го е разбрала постфактум“, каза Георги Костов.

Двете спорещи страни са решили сами да изчистят взаимоотношенията си и снощи около 20.50 часа пред заведението се събира група около 40 човека, близки на Очите. При влизането вътре на част от групата възниква спречкване между тях и хора на шефа на ресторанта. Разменят се удари и се произвеждат изстрели както с бойно, така и с газово оръжие.

Полицаите от Несебър са извършили бързи заградителни действия и са задържали двама души, единият от които е вероятният извършител на убийството на телохранителя на Митьо Очите. Впоследствие арестуваните са общо 7 - всички участници в конфликта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама