"Обеля“, „Дружба“ и „Иван Вазов“ остават без вода

08:47, 09 юни 16 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 юни. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Д-р Стефан Сарафов“ кв. „Иван Вазов“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Д-р Стефан Сарафов“ от бул. „Витоша“ до ул. „Бурел“

по ул. „Бурел“ от ул. „Янко Забунов“ до ул. „Д-р Стефан Сарафов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Витоша“ ъгъла с ул. „Стефан Сарафов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Проф. Милко Бичев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

по бул. „Ген. Данаил Николаев“ от ул. „Искър“ до ул. „Проф. Милко Бичев“

ул. „Силистра“, бул. „Ген. Данаил Николаев“, бул. „Проф. Милко Бичев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Силистра“ №6

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран в жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

по ул. „Пловдив“ от ул. „Петрич“ до ул. „Габрово“, бл.347, бл. 347А, бл.347Б, бл. 347В

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на паркинга пред бл. 347.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. 729 кв. „Република“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Трънска махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 729 до магазина.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Габер“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между ул. „Габер“, по ул. „Васил Левски“ от ул. „Зора“ до ул. „Борова гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Габер“.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. 275, жк. „Обеля“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между ул. 275 №12.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Акад. Дмитрий Лихачов“ ъгъла с ул. 275.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бор“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между ул. „Рудище“, ул. „Бор“, ул. „Сиенит“ по ул. „Бели брег“ от №15 до №25

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бор“ ъгъла с ул. „Рудище“.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на хидрофорна уредба до бл. 68, жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: бл. 69, бл. 68, бл. 67

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: до бл. 67.

На 9 юни 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Кореняците“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Кореняците“ от ул. „Арбанаси“ до ул. „Княжевска“ и ул. „Всеволод Гаршин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кореняците“ ъгъла с ул. „Лазарополе“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама