Въздействието на оргонита върху хората разясняват в Русе

10:41, 09 юни 16 25 1433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Семинар на тема „Оргонит и неговото въздействие над хората” ще се проведе от 17:30 ч. на днешния 9 юни в Регионална библиотека „Любен Каравелов”.

Това съобщиха от културния институт в крайдунавския град.

В рамките на един час ще научите още какво е кембъстър и с какво е полезен той за хората. Посетителите ще имат възможността да видят, да се докоснат и да усетят енергията на оргонитите, съобщават още организаторите на събитието.

Лектор ще бъде Елица Димитрова, която от години се занимава с изработката на оргонити.

Оргонитът се определя като „трансформатор, който улавя изкривената енергия, трансформира я и я връща в пространството под формата на здравословна жизнена енергия“. Основните му съставки са смола, метални стружки, медна спирала и кварцов кристал.

Оргонитът се смята още за „помощник“, който да хармонизира пространството и да го насити с повече животворна енергия, като на практика изчиства биополето на човек. Смята се още, че в дома оргонитът трансформира вредните влияния от мобилни устройства, компютри, телевизори и други електроуреди, полезен е и за работни помещения, в които има струпване на много техника и кабели, както и за места, на които се събират много и различни хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама