28-годишен от Добрич загина при тежка катастрофа

16:31, 09 юни 16 25 490 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж на 28 години от Добрич е жертва на тежко пътно-транспортно произшествие, станало на около 13,40 часа вчера по пътя от с. Козлодуйци към Добрич, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Установено е, товарен автомобил „Дачия” със софийска регистрация, управлявана от 28-годишния М. П. се удря в движещия се пред него трактор с прикачено ремарке. След настъпване на произшествието двамата водачи слизат да установят нанесените щети по МПС.

Движещия се в същата посока лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 26-годишния М.И. заобикаля Дачията, но се удря челно в ремаркето, теглено от трактора. Вследствие на удара тежко е пострадал И. И. - брат на шофора, който се е возел на предната дясна седалка във Фолксвагена. Той е транспортиран от „Бърза помощ“ до спешно отделение на болницата в Добрич, където по-късно почива.

Установено е, че водачът на трактора – 51-годишният Д. Д. от Добрич, не притежава категория за управление на машината. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама