Рок ще звучи в годишния концерт на възпитаници на Музикалната школа в Разград

17:45, 09 юни 16 / Култура 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Годишен концерт ще представят възпитаниците на Музикална школа „Илия Бърнев” към читалище „Развитие 1869“ в Разград, съобщиха от школата. Концертът ще се състои утре от 20.00 часа на пл. „Възраждане”, а при дъждовно време – в залата на читалище „Развитие 1869”.

На сцена на площада ще пеят и свирят част от талантите на Музикалната школа, спечелили престижни награди през годината. Сред тях са пианистът Сезер Емиров, вокална група „Въртележка“, певиците Дея Куманова, Даяна Гиргинова и Александра Златева, пианистката Християна Наковска.

Гост изпълнител на годишния концерт на школата ще бъде Дичо. Заедно с него популярни рок парчета ще изпълнят и групата местни рок музиканти, в която участват директорът на музикалната школа Деян Денчев, Диян Максимов, китарист на група "Old guns”, пианистът Адриян Маджаров, барабанистът Илко Костов и младият възпитаник на школата Радимир Янков. Вокалист на бандата е журналистът Петър Петров, а на баскитарата ще се изяви Евгени Якимов. Групата няма име, неформално помежду си музикантите се наричат „стари муцуни“. Тяхното първо участие беше в конкурса „Живот без дрога”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама