Шуменци с четири формации на първенството по плажен хандбал

21:01, 09 юни 16 / Спорт 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хандбалистите от Шумен ще играят с четири отбора на първенството по плажен хандбал, което ще се проведе в курортен комплекс „Албена” от 10 юни. Шуменци ще имат състави при мъжете, жените, юношите и девойките.

При мъжете 12 отбора се включват в надпреварата. Те са разделени в четири групи. Жребият отреди „Шумен 61” да играе в първата фаза на първенството с „Албатрос” и „Раховец”.

При юношите до 16 години в първенството участват 8 отбора. В първата фаза те са разпределени в две групи по 4 състава. „Шумен 61” е със съперници: „Фрегата”, „Добруджа”, „Локомотив” Горна Оряховица.

При дамите шампионът по плажен хандбал ще бъде излъчен сред 6 състава. Жените също започват участието си от предварителни групи. Съставът на „Шумен 98” е в група с „Бъки” и „Панагюрище”. В другата група попаднаха: „Хасково”, „Ники спорт” и „Раховец”.

При девойките до 16 години съставите, които ще играят за титлата съща са 6. В група А са тимовете на „Бъки”, Панагюрище” и „Хасково”. В група Б опаднаха „Васил Левски” Нови пазар, „Шумен 98” и „Раховец”.

По време на държавното първенство по  плажен хандбал ще бъде направена и селекция за националните отбори на България за юноши и девойки родени 2000 г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама