Пепа Деведжиева: Трябва да има музей, в който да бъдат депортирани паметници като Альоша (снимки и видео)

22:03, 09 юни 16 / Политика 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Паметници като Альоша трябва да бъдат депортирани в специален музей, където хората, които искат да ги видят, да имат тази възможност", изрази мнение лидерът на Демократи за силна България (ДСБ) в Пловдив Пепа Деведжиева по време на дискусията "20 минути с Радан Кънев, 200 минути за вашите въпроси", проведена в Пловдив тази вечер.



"Като общински съветници в Пловдив смятам, че трябва да попитаме пловдивчани какво трябва да се направи с паметника на Альоша. Той е паметник на града, а не е на една или друга партия", поясни Деведжиева на зададен въпрос докога паметникът на Съветската армия ще стои на тепето пред погледа на пловдивчани.



Гостите на дискусията се вълнуваха и от това дали е разумно общ административен център на  общините Марица, Родопи и Пловдив, да е Града под тепетата. "Примерите за Добрич и Ямбол показват, че този модел не работи добре и трябва да се търси друго решение. Дали това трябва да е окрупняване или създаването на административен център по периферията, то моделът трябва да е работещ", бе категоричен лидерът на ДСБ Радан Кънев.



В началото на дискусията той постави пред хората в залата и тези, които имаха възможност да гледат на живо, въпросите за изчистването на драмите от политическото минало и ясно определение за ляво и дясно в политическия живот, демографската криза и добрите примери за растеж, когато има развитие на семеен бизнес и актуални политически въпроси засягащи предстоящите президентски избори и върховенството на закона в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама