Всеки може да стане ТВ звезда в деня на отворените врати във ВСУ

07:10, 11 юни 16 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ден на отворените врати организират във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Под наслов „Стани ТВ звезда за 1 ден“ медийният център към вуза отваря врати днес от 11 ч. до 14. Амбицията на организаторите е в рамките на няколко часа посетителите да се запознаят с магията радиото и телевизията, с технологичния процес при създаването на новини ида да направят свой собствен журналистически материал.

В деня на отворените врати преподаватели във ВСУ и водещи специалисти от варненски медии ще отговорят на въпроси, свързани с правоговор, поведение пред камера, стил на писане на новини. Всички участници ще имат възможност да запишат първата си новина в телевизионното студио или да я изчетат пред микрофоните в звукозаписното студио.

Денят на отворени врати е съпроводен от следните мероприятия:

Академичният панел „Журналистика, образование, бизнес“ ще се проведе също днес от 10 ч. в Руския център на университета. Той ще бъде със специалното участие на представители от Съюза на българските журналисти, Регионалния телевизионен център Варна, Радио Варна, Радио Добруджа, Радио Шумен, журналисти от Североизточна България и преподаватели от най-големите университети в страната.

Малко по-късно - в 12 ч., е академичният уъркшоп „Създаване на бранд на нова университетска специалност”.

Входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама