24 часа нон стоп музика, графити, уъркшопи в уникален младежки фестивал в Каварна

07:22, 11 юни 16 / Култура 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първият по рода си фестивал в Каварна, съчетаващ в себе си невидимата връзка между музиката, спорта и изкуството се провежда днес и утре. Фестивалът има за цел да пробуди духа на младите и да създаде „цунами“ от позитивна енергия, на едно от най-магическите места в България. Мястото е „Централен плаж“ Каварна, а усмивките, настроенито и танцуващите обувки са задължителни.

Събитието е уникално за североизточната част на България. Организаторите обещават 24 часа non stop яка музика – от около 12 часа днес до утре по същото време.  Над 20 български диджеи ще се погрижат за доброто настроение на публиката, като обещават да пускат възможно най-разнообразни стилове – фънк, джаз, хип-хоп, хеви метъл, техно и др. Ще има много изпълнения на живо. Кулминация на вечерта се очертава да бъде формация "Тъпани и гайди", след която ще продължат да звучат мощно drum & bass и techno ритми. На сцената ще се качат и много нови таланти, които тепърва ще навлизат и завладяват музикалните хоризонти.

Във феста ще участват и изпълнители от Цирк де ла Люлин/ Cirque de la LyuLin. Те са интерактивен екип от млади циркови артисти с иновативни и класически умения в сферата на цирковото изкуство. Тяхното визуално-манипулативно шоу е само част от изненадите за объркване на сетивата, които са подготвили.

Организаторите на феста обещават още graffiti, BLOB, workshops и mini RAMP.

Достъпът до всички активности и събития е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама