Ден на бащата във Военноисторическия музей, входът е свободен

08:52, 11 юни 16 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ден на бащата, посветен на специалната връзка между детето и бащата, ще се състои днес от 10 до 18 ч. с вход свободен и разнообразни забавления в Националния военноисторически музей.

Българската армия ще представи военни автомобили от Сухопътни войски - Мерцедес и Хамър, катапултна седалка на Военновъздушните сили, високопроходима линейка, участвала в мисии. Посетителите ще се почувстват като истински войници в кабините на ракетен комплекс 2К 52 ФРОГ "Луна-М" и вертолет МИ-24.

Търсачите на силни усещания ще бъдат предизвикани да изкачат 8-метрова стена за катерене и да се присъединят към скаутския лагер на открито, в състезателните тренажори ще се превърнат в професионални пилоти от Формула 1, а малчуганите ще могат да скачат на воля върху голям матрак.

Ще бъде обособено пространство за бебета. Конструктор за млади откриватели, сглобяване на къщички и колички, видеоигри, решаване на загадки, приказки за парите и интерактивни игри.

На специална надуваема писта децата ще управляват най-новите модели картинг колички, а с играта "Троп трайк" ще трябва да преминат през лабиринт, спазвайки пътните знаци. Любителите на колоезденето ще се забавляват с атрактивни модели велосипеди.

Бащите ще могат да седнат зад волана на едни от най-модерните автомобили, както и да се насладят на увеличен реалистичен модел на многоцелеви изтребител JAS-39 Gripen, специализиран автомобил за пътна помощ, трактор, телескопичен товарач и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама