Бойко Борисов: Сигурността в района на Слънчев бряг е гарантирана

12:49, 11 юни 16 / Политика 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сигурността в района на Слънчев бряг е гарантирана, заяви днес премиерът Бойко Борисов в Панагюрище, където пристигна за откриването на многофункционалния медицински комплекс "Уни Хоспитал".

Борисов съобщи, че в момента на територията на Слънчев бряг се провеждат акции на ДАНС съвместно с НАП, като само за изминалата нощ са открити 7 заведения, които са крили приходите си.

"Благодарение на борбата с контрабандата, усилията на МВР, прокуратурата и приходните агенции събрахме повече приходи в бюджета и резултатите са видими. В България вече можем да говорим за поне 20-30 болници, които са на свръхвисоко ниво, каквато е и откритата днес болница", каза още премиерът.

"Можем да предложим на болните хора най-доброто в света като апаратура и за това сме се обединили държавата, общините и бизнеса - за да направим народа ни най-здравия в Европа", допълни министър-председателят.

"По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите не знаеха името му. Назначиха заместник-вътрешен министър за 2 часа, който сега чете декларации срещу мен в парламента. За 2 часа и после го махнаха", каза Борисов.

Той се обърна към журналисти с въпрос: "Помните ли репортажите си от Общинска банка в София, помните ли, че искаха и нея да съборят?". "Само заради това трябва Орешарски да бъде разследван. Добре че удържахме и този натиск, иначе щеше да падне и Общинска банка", категоричен бе Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама