Мъж загина при катастрофа край Стара Загора (обновена)

16:31, 11 юни 16 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж загина край Стара Загора, съобщиха от полицията. Ранени са още трима, между които и дете.

Инцидентът е станал днес в 14.40 часа на надлеза над автомагистрала "Тракия".

На място е установено, че 61- годишен водач от Стара Загора, е управлявал в посока запад, лек автомобил “Опел Астра”, който е навлязал в лентата за насрещно движение и се е блъснал в движищият се в посока изток лек автомобил  “БМВ”,  управляван от 23-годишна жена от Стара Загора.

Вследствие на удара водачът на “Опел”-а е починал на място. Возещият се до него на предна дясна седалка 29-годишен мъж от Стара Загора е настанен залечение в отделение по неврохирургия при УМБАЛ "Проф. д- р Стоян Киркович", с пет счупени ребра, фрактура на дясна ключица, фрактури на ляво коляно и тазобедрена става и кръвоизлив в белите дробове, с опасност за живота.

Возещият се на задната седалка в ”Опел”-а 38-годишен мъж от Стара Загора, е настанен в травматологично отделение с фрактура на лява подбедрица и фрактура на ляво бедро, без опасност за живота, а возещото се също на задна седалка  7-годишно момче е настанено в отделение по неврохирургия с фрактура на дясно бедро, фрактура на лява ръка, контузии на бял дроб и мозък, и фрактура на лицева кост,  с опасност за живота.

Водачката на "БМВ"-то е получила фрактура на дясна пета. Обслужена е в Центъра за спешна помощ и е освободена за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама