Организират ваканционни игри в Детския комплекс в Шумен

19:59, 11 юни 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детският комплекс в Шумен предлага и през това лято ваканционни занимания за малчуганите от града.

Родителите, които искат децата им да посещават занятията, могат да ги запишат. Таксата е 15 лв. седмично, като това включва цената на педагогическата услуги и на материалите, съобщават от ОДК.

Лятната занималня започва от 13 юни и ще продължи до 29 юли, занятията ще се провеждат по график всеки ден от 9 до 13 часа.

През първата седмица от 13 до 17 юни – децата ще могат да се включат в клуба по моден дизайн, театралното студио, хор „Бодра песен” и ансамбъл „Веселяче”.

От 20 до 24 юни по график ще са заниманията в кръжоците „Компютърен свят”, „Литературни игри”,  „Изобразително и приложно изкуство”.

От 4 до 8 юли децата ще могат да посещават школите по математика, дърворезба и репетициите на фолклорния ансамбъл „Веселяче”.

От 11 до 15 юли, са планирани занимания в детско-юношеския театър „Бис” с ръководител Панайот Калудов и на школата по математика.

От 18 до 29 юли, децата ще се включат в експедиция „Млад археолог” в ОДК . Организирани са и участията им в репетициите на детския хор и фолклорния състав. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама