И в Поморие е „Джурасик парк“ като в Слънчев бряг, смята Валери Симеонов

20:22, 11 юни 16 / Политика 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
И в Поморие не е по-цветущо положението, там е същият „Джурасик парк”, коментира пред „Фокус“ лидерът на НФСБ и председател на „Патриотичния фронт“ Валери Симеонов по темата за престрелката в Слънчев бряг, където преди дни бе тежко ранен Димитър Желязков - Митьо Очите.

„След като нещата са докарани до тук, че организираната престъпност не се притеснява да се изявява посред бял ден и в оживения курортен сезон, това означава, че за мерки оттук нататък да се говори, е късно. Трябва да има малко повече униформени“, предложи Симеонов.

Според него се очаква отлив на туристите в курортния град, тъй като тези неща се отразявали много директно. По темата дали хотелиерите си плащали такса „спокойствие“ патриотът коментира, че тези 30-40 момчета, за да преживявали толкова охолно със скъпи метреси, автомобили и маркови дрехи, парите трябвало да идват от някъде.

След като хотелиерите отричат, че плащат такса „спокойствие”, тогава въпросът е от къде се изкарват тези пари? Надали са само от проституция и наркотици, но съвсем нормално и естествено никой да не каже на вас или на нас, допълни Симеонов и уточни, че реакцията на полицията е "след дъжд-качулка", но все пак е нормална, тъй като само с това могли да се похвалят - „когато стане престъпление, вече започват да разследват“.

Депутатът е на мнение, че едва ли някой може да го убеди, че Община Несебър не знае за съществуването на Митьо-Очите и за всички тези охранени „мутри”, дебили. „Това нещо да е станало, без тяхното знание и без тяхното мълчаливо покровителстване. От гледна точка на обикновения човек от Несебър, определено това е политически чадър. В национален мащаб по-скоро не е, защото той е доста белязана фигура - осъден е, лежал е в затвора. Не ми се вярва някой политик да рискува да се сближава с него или да се опитва да го защитава и покрива“, обясни Сеимеонов.

Той допълни още, че Бургас също не е много по-добре, отколкото Несебър. „По стечение на историческите обстоятелства е нямало голяма групировка, която да доминира, да покровителства или да координира малките групи. В момента там е царството на кварталните тъпаци“, коментира още патриотът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама