Кметът на Добрич призова за подкрепа на Димитрина Германова на финала на Детската Евровизия

20:32, 11 юни 16 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Добрич Йордан Йорданов призова за подкрепа на 12-годишната Димитрина Германова на финала на Националната селекция за български представител в Детска Евровизия 2016. Победителят ще представя България на музикалния форум в Малта.

Ето какво написа кметът в профила си във фейсбук: "Тази вечер е финалът на детската евровизия. Нека заедно да подкрепим Димитрина Германова, да подкрепим талантливото момиче от Добрич. Гласувайте на тел.17500 като изпишете 05. Димитрина заслужава подкрепата ни!"

Димитрина Германова е на 12 години от гр. Добрич. Пеенето и танците са нейните страсти, на които посвещава цялото си свободно време. През летните ваканции снима филми по свой сценарий, заедно с любимите си братовчеди.

Тази вечер от 21,30 часа всеки от участниците ще пее по 2 песни - на български и на английски. След последното от всяка група изпълнения ще има зрителско гласуване. Важно е да се знае, че гласуването е възможно САМО в указаните за това интервали. Ако изпратите SMS в останалото време, то ще Ви бъде начислена такса, но гласът Ви няма да бъде зачетен. Накрая сумарните резултати от жури и зрителското гласуване се комбинират и се оформя крайният резултат. Ако има равенство, участникът с по-добър резултат в общото зрителско гласуване ще получи предимствo.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама