Тунинг шоу завладява София

22:37, 11 юни 16 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В рамките на два дни в периода 11-12 юни в Интер Експо център в София се провежда Тунинг шоу 2016. Шоуто се разпростира в две зали и външни площи за атракции, като общата му площ е 8000 кв.м, а посетителите над 10 000, съобщават организаторите.

Повече от 200 изложени автомобила, джипове и мотори са представени на вниманието на зрителите, разпределени в различни категории: кар аудио, цялостен тунинг, състезателни, суперкар, офроуд, дрифт и много модифицирани автомобили.

Тази година ще бъде реализирана нова идея - проект "Пълна промяна” за модифициаране на автомобил за 2 х 10 часа на живо по време на Tuning Show. Автомобилът ще бъде цялостно променен от стандартно BMW 335i е93 към визия на BMW M3 GTS.

Очаква се на събитието да се включат най-добрите дрифт пилоти в страната. Към програмата на Drift Weekend ще се включат и някои от най-атрактивните стънтъри с техните машини, с което ще представят своите умения в едно различно Stunt Show. Веднага след това в Erotic Car Wash шоу красивите момичетата на Tuning.bg ще демонстрират как трябва да се грижим за своя автомобил.

В края на шоуто ще се проведе конкурса "Miss TUNING.bg 2016".

Цена на билета: 9лв/ден закупуване на място от касите

Тuning Show се прави за развитие на автомобилния бранш у нас, като са поканени и най-добрите фирми – изложители, сервизи, механици, които могат да представят своите умения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама