Цвети Стоянова е направила опит за самоубийство, твърди прокуратурата

09:02, 15 юни 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Към този момент прокуратурата работи по версията за опит за самоубийство, но няма намерени предсмъртни писма. Няма индикации за умишлено бутане. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова в ефира на „Нова телевизия“. Думтие ѝ са по повод вчерашния инцидент с едно от златните момичета на България – състезателката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова.

Арнаудова обяви, че държавното обвинение работи по случая, като има и версия за случайно падане, тъй като парапета на терасата бил много нисък.

По-късно треньорът по бокс Ангел Ангелов, който е кръстник на Цветелина Стоянова, разказа, че по думите на баща ѝ тя е била извадена от националния отбор.

"Искам предварително да се извиня, ако засегна някого, но не може спортист от такъв ранг да се остави така. Треньорът е най-големият психолог, той е денонощно с момичетата. Илияна е голям спортист и ръководител. Тя е моторът на отбора. Не знам как се е допуснало това положение", каза Ангелов. Той обясни, че не знае каква точно контузия е имала Стоянова.

"Олимпиадата беше заветната мечта на момичетата. Когато тя е отказала дори да присъства като зрител сега в Израел, това е трябвало да бъде сигнал или звънец, че нещо се случва с нея", смята Ангелов. Той разказа, че тя е била много разстроена от неучастието си в отбора.

От "Пирогов" обясниха, че кръвоизлива е овладян, но състоянието на Стоянова остава много тежко. Тя не е в съзнание и е на апаратна вентилация. На този етап състоянието й не позволява други интервенции.Тя има съчетана травма в областта на гръдния кош, сериозен белодробен проблем в областта на корема и прешлените.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама