Моника Станишева на път да влезе в “Дир.бг”

11:37, 15 юни 16 25 1209 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съпругата на председателя на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев - Моника, най-вероятно ще влезе в управлението на един от най-старите интернет портали у нас “Дир.бг”, пише “Дневник”.

Покана към нея е била отправена от мениджърът и основател Владимир Жеглов, като целта е Станишева да развие стратегия за обновление на портала.

"Моника е личност, която разбира и може да помогне да се насочим в нови насоки на организация. Средата е динамична и агресивна и са необходими малко повече стратегия и похвати", заяви Жеглов пред изданието. Тя вече е била представена пред екипа.

Тя самата е потвърдила поканата и е допълнила, че нейната компания “Актив груп” от няколко месеца се занимава с нова маркетинг концепция за сайта. "Той е водещ портал и трябва да се засилят неща в областта на маркетинга", обясни Станишева. По думите й тя е била поканена в лично качество и би участвала като консултант. За нея това било професионално предизвикателство. Станишева заяви, че до момента, в който няма уточнени детайли за работата й по проекта, все още не може да обяви решението си.

Дружеството "Дир.бг" АД има и нов собственик - австрийската компания Еxibu GMBH, чиито собственик е виенският адвокат Христо Чакъров, син на някогашния съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама